Wijnen op maat van de wensen en smaken van onze klant

wijn op maat

Puurwijn heeft meer dan 20 verschillende druivensoorten die groeien in eigen wijngaarden. Elke druif wordt met haar eigen karakteristieken en als monocépage gevinifieerd.

Aan het einde van dit vinificatieproces is het mogelijk om wijnen te assembleren. Blenden geeft de wijn in de fles meer balans, diepgang en complexiteit.

Dit is het moment waarop men zich als gastronomisch expert kan onderscheiden. Men kan een wijn blenden die perfect past bij de eigen stijl.

Het crëeren van een persoonlijk product van topkwaliteit is het ultieme doel.

 

Wijnen op maat van:

Chef Alex Clevers – Restaurant Vivendum
G-M. 16/20 -M.1*
Cuvée Vivendum

 

Sommelier Yanick Dehandschutter – Sir Kwinten
Beste Sommelier van België 2013-2014

 

De Stadt van Luijck – St. Truiden
G-M. “ontdekking van het jaar”
Cuvée De Stadt van Luijck